Firmahistorie

Brother-mærket står for højkvalitets sy- og broderi- maskiner til både industriel og privat brug. Der er en god grund til, at Brother-produkter har været referencen på markedet i over et århundrede. For at sikre innovation og kvalitet, er der på verdensplan, 31.000 medarbejder...

Langt mere end blot produkter

Omtanke er gået ind i BROTHER produktsortiment: hver model består af intelligente, innovative, intuitive, økonomiske, holdbare og miljøvenlige produkter, der opfylder kundernes ønsker og meget forskellige krav. Dette produkt sortiment er karakteristisk for Brother og giver virksomheden en unik position på markedet. En unik position, der gør mærket meget attraktivt for alle, der ønsker mere end blot en vare.

Vi respekterer miljøet - Dette er et løfte !

BROTHER er godt klar over den indflydelse, som deres virksomhed kan have på miljøet, og derfor har virksomheden besluttet at tage en række skridt til at bevare miljøet. Virksomheden tager sit ansvar alvorligt, og ønsker at gøre forretninger på en socialt ansvarlig måde, teknisk udvikling og miljø går hånd i hånd. Denne forpligtelse til miljøet sættes i praksis gennem en række tiltag: • Fremstilling af produkter, der opfylder de strengeste miljøkrav • Forbud mod materialer, der udgør en trussel mod miljøet • Genbrug af materialer og udstyr uden en omstillingsproces • Genbrug af affald til at lave nye råvarer • kampen mod den globale opvarmning: dette er muligt via ovennævnte foranstaltninger.

Partnere, så vi kan betjene vores kunder bedre

Brother mener, at rådgivning er meget vigtigt for at hjælpe brugerne med at træffe det rigtige valg. Det er vigtigt, at brugeren kender egenskaber og fordele ved hver maskine, for at købe den maskine, der er bedst egnet til sit formål. BROTHER har et netværk af specialiserede partnere i syning og broderi kredse. BROTHER opretholder meget tætte forbindelser med disse partnere. De giver rådgivning samt håndterer salg, garanti arbejde og vedligeholdelse af produkter.

Brother og kreative hobbyer

Kreative hobbyer er uhyre populære! Da alle ønsker at designe deres egne omgivelser. Mere end nogensinde før, ønsker folk at restyle deres interiør, give et nyt udseende til forældede objekter og vise deres egen personlighed ved at tilpasse deres tøj til deres individuelle behov og ønsker. Det betyder, at producenterne har set ønskede forandringer. Symaskinen, der plejede at være et redskab er nu blevet et kreativt instrument. Brother har været opmærksom på disse forandringer, og har derefter været i stand til at positionere sig som en af ​​lederne på markedet for syning og broderi maskiner. I øjeblikket betræber vi os på at tilbyde produkter og tjenester, som er bedre egnet til den kreative brugernes krav.